Wij denken met u mee

Kopen, huren of leasen …

De flexibiliteit van onze oplossingen vraagt ook om andere manieren van samenwerken. Natuurlijk bouwen we woningen die gekocht worden door onze opdrachtgevers, maar ook huren of leasen van onze producten is bespreekbaar.

De Snelwoning zou op papier binnen 2 weken (!) na opdracht klaar zijn voor haar nieuwe bewoners. In de praktijk gebeurt dit zelden omdat alle voorbereidende werkzaamheden, zoals het bouw- en woonrijp maken van de omgeving gerealiseerd moet worden. Echter, het is dus wel mogelijk om binnen twee weken bewoners te huisvesten.

Stelt u zich eens voor: u heeft een woonwijk of straat die aan vervanging toe is. In een van de woningen breekt brand uit waardoor drie woningen in één nacht onbewoonbaar geworden zijn. Wij kunnen er binnen een week voor zorgen dat die drie gezinnen weer een tijdelijke woonruimte hebben. Aangezien u toch al van plan was om de woningen in de straat te slopen of grondig te gaan renoveren, is dit nu plots heel urgent geworden.

Jan Snel biedt dan uitkomst. We zorgen dat alle bewoners in zeer korte tijd een tijdelijke woning in de buurt krijgen. We regelen dit via onze andere divisie met bestaande woonunits. Die units heeft u slechts tijdelijk nodig dus die huurt u. Vervolgens slopen we de wijk en maken hem bouwrijp voor de plaatsing van de nieuwe Snelwoningen. Die koopt of least u al naar gelang uw plannen met deze woningen.

Vervolgens verhuizen wij de gezinnen van de noodwoningen naar hun nieuwe onderkomen. U strijkt met de eer van de totale verzorging van het project, wij regelen het voor u. Zo relaxt is werken met Jan Snel.

Flexibel naar de toekomst

Onze ervaring in de markt is dat flexibiliteit in de financieringsvorm vele voordelen biedt naar de toekomst toe. Sommige opdrachtgevers zijn nu genoodzaakt om woningen te laten bouwen voor gezinnen, maar weten al dat ze over 15 jaar daar een overschot in gaan krijgen en dan juist woonruimte nodig hebben voor eenpersoonshuishoudens. Omdat de Snelwoning zeer flexibel is en de financieringsvorm niet minder, bieden we een passende oplossing op alle gebieden. Nu Snelwoningen plaatsen die u huurt of least en over 15 jaar demonteren we ze en zetten ze elders in, door bijvoorbeeld het plaatsen van Snelappartementen die u vervolgens koopt, huurt of least. Zoveel flexibiliteit geeft rust. Wij zeggen daarom: Kies voor een Snelwoning.

 

direct in contact

Vraag direct een rondleiding aan

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een persoonlijke rondleiding aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.