Jan Snel Flexibel bouwen

Anders denken, beter doen!

What’s in a name? Als je bedrijf Jan Snel heet dan kun je niet anders dan snelle, betrouwbare en innovatieve vastgoedoplossingen aanbieden.

Snelle, betrouwbare en flexibele vastgoedoplossingen, daar staan we voor! Daar zijn we in de utiliteitsbouw de afgelopen 55 jaar goed in geslaagd. Met alle kennis en ervaring die we daarin hebben opgedaan was de stap naar woningbouw eigenlijk niet meer dan een logisch vervolg. Met onze manier van werken denken wij echt een aanvulling en verrijking te kunnen zijn voor u als speler op de woningmarkt. Graag zouden wij u onze aanpak willen laten ervaren.

We denken in oplossingen voor onze opdrachtgevers. “Kan niet” bestaat bij ons niet. Dat is best lastig over te brengen in een markt waar zaken al sinds jaar en dag op dezelfde manier gaan. Neem nu de renovatie van een woonwijk. Uiteraard kunnen we slopen en nieuwe woningen bouwen. Maar Jan Snel flexibel wonen gaat verder, we bieden de bewoners tijdelijke huisvesting aan terwijl we een nieuwe woonwijk voor hen bouwen. De verhuizing en het terugverhuizen nemen we voor onze rekening. We hebben hier ervaring mee en verzorgen dit graag voor u.

Ook in financiële zin denken we graag mee. Wilt u laten bouwen, dan is bij ons huur, koop of lease een optie. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden.

We zoeken samen met u naar een oplossing die bij u past.

Ons verhaal is een verhaal over anders denken en beter doen. Ook in duurzaam opzicht. Als u bijvoorbeeld na 40, 50 of 60 jaar de woningen wilt vervangen voor iets nieuws dan kunnen de bestaande woningen, inclusief fundering, in zijn geheel worden verplaatst of worden herbruikt. Hoe doen we dat? Eenvoudig, met onze cradle-to-cradle-aanpak doen we doen het al meer dan 55 jaar voor onze opdrachtgevers in velerlei (semi)permanente huisvestingsoplossingen in andere marktsegmenten. Daar is nu de woningmarkt bij gekomen.

Familiebedrijf

Jan Snel Flexibel Bouwen is een toonaangevende, internationaal opererende familieonderneming met meer dan een halve eeuw ervaring in flexibel bouwen en gespecialiseerd transport. Gestart in 1960 inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met ruim 280 medewerkers en zo’n € 125 miljoen omzet. Jan Snel heeft vestigingen in Montfoort, Hulst, Eemshaven, Bornem in België en Hürth-Knapsack in Duitsland.

Onze ervaring vindt u terug in onze aanpak, kwaliteit en snelheid van bouwen. Met meer dan 55 jaar ervaring beschikken wij over de knowhow, de mensen en de flexibiliteit om te komen tot verrassende oplossingen in een verbazingwekkende doorlooptijd. Daag ons uit, u zult versteld staan.

direct in contact

Vraag direct een rondleiding aan

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een persoonlijke rondleiding aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.