portfolio

Snelwoning in beeld

Hieronder treft u een kleine greep uit de Snelwoningen en woningoplossingen die wij bieden. Met meer dan 55 jaar ervaring in flexibel bouwen zult u begrijpen dat dit slechts een klein overzicht is van recente woonprojecten. Wilt u een project of de Snelwoning bezichtigen, neem dan svp contact met ons op.

Snelwoningen in Middelstum

Dit project staat, meer nog dan andere projecten, in het teken van volledig ontzorgen. We zijn niet alleen verantwoordelijk voor de bouw van deze Snelwoningen, maar ook regelden we de aanleg van de tuinen, de infrastructuur rond de huizen, de complete inrichting, tv- en internetaansluitingen. Deze woningen zijn gerealiseerd als wisselwoningen in Groningen. We hebben er met de realisatie voor gezorgd dat de bewoners van alle gemakken voorzien zijn.

Binnen dit project verzorgen we ook het beheer en onderhoud. We werken hiervoor samen met externe – meestal lokale – partijen. Wij sturen hen aan. Met behulp van een huismeester, glazenwasser, tuinman en een technische medewerker houden we op dit moment 30 woningen in Middelstum, 20 woningen in Loppersum, 40 woningen in Appingedam en 9 woningen in Woudbloem in een perfecte conditie.

Snelwoningen in Middelstum
Snelwoningen in Middelstum
Snelwoningen in Middelstum

Studentenwoningen in Amsterdam

In Amsterdam bouwden we 520 studentenwoningen, AmstelHome genaamd. De eerste paal is op 19 januari 2015 geslagen en het project is opgeleverd op 26 augustus 2015. In 9 maanden tijd realiseerden we dit totale project. Naast 520 studentenwoningen bestaat het gebouw onder meer uit een wasserette, een horecagelegenheid en een basketbalveld op het dak. Het studentencomplex blijft minimaal 12 jaar staan en heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 16.000 m², onderverdeeld in vijf bouwlagen. In het midden genieten studenten van een gezamenlijke tuin.

Alle woningen zijn voorzien van een keuken en badkamer en hebben een vloeroppervlakte van ongeveer 21 m². Er zijn twee typen woningen. Qua installatie hebben we hier maatwerk geleverd en zijn we niet aangesloten op de stadsverwarming.

Studentenwoningen in Amsterdam
Studentenwoningen in Amsterdam
Studentenwoningen in Amsterdam

Zorgwoningen in Balk Friesland

Een campus waar jongeren die zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs alsnog een kans krijgen op een nieuw start. We realiseerden voor deze jongeren een campus met een oppervlakte van 2.200 m². Op deze campus bevinden zich meerdere gebouwen, waarin plek is voor wonen, leren en recreëren. 48 leerlingen kunnen worden gehuisvest, verdeeld over 4 woonunits. Elke woonunit heeft 4 driepersoonsslaapkamers, elk met eigen sanitair. Dit project is in 2,5 maand gerealiseerd.

Zorgwoningen in Balk Friesland
Zorgwoningen in Balk Friesland

Studentenwoningen in Vaals

In de Limburgse gemeente Vaals, slechts 3,5 kilometer van studentenstad Aken (Duitsland), bouwen we in totaal 461 studentenwoningen. In het pand zitten naast de zeer compleet uitgeruste woningen (allemaal voorzien van een eigen badkamer, toilet en keuken) ook verschillende ontmoetingsruimten. Het initiatief en het ontwerp van deze twee studenten-woonblokken is van MH1 Architecten uit Maastricht. De geperforeerde eterniet gevelbeplating is een coproductie tussen de architect en Studio Job.

Studentenwoningen in Vaals
Studentenwoningen in Vaals

Grootste modulaire gebouw van Nederland

In opdracht van RAVAM CV en in samenwerking met Student Experience bouwden we 800 studentenwoningen in Amsterdam, Ravel Residence genaamd. Het gehele gebouw is in 324 kalenderdagen gerealiseerd.

Naast 800 studentenwoningen bestaat het gebouw nog uit een restaurant, learning, eetkamer, bibliotheek en een wasruimte. Het studentencomplex blijft minimaal 12 jaar staan en beslaat totaal ca. 28.000 m² op 5 bouwlagen. Speciaal voor dit project ontwikkelden we studentenunits die van alle gemakken voorzien zijn. De studenten kunnen naast de standaard faciliteiten nog genieten van een basketbalveld, urban farming en een inpandige fietsenstalling!

Grootste modulaire gebouw van Nederland
Grootste modulaire gebouw van Nederland
Grootste modulaire gebouw van Nederland
direct in contact

Vraag direct een rondleiding aan

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een persoonlijke rondleiding aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.