Grondgebonden woningen

Topkwaliteit én snel te realiseren

De ontwikkeling van de Snelwoning is ontstaan vanuit de markt. Jan Snel kreeg steeds vaker de vraag vanuit opdrachtgevers om ook woningen te leveren onder dezelfde voorwaarden als onze andere projecten:

Topkwaliteit
 Betaalbaar
 Snel opleveren
 Compleet ontzorgen
 Flexibiliteit op alle fronten

Wij zijn trots op het resultaat:

  • De Snelwoning is een kwalitatief hoogwaardige woning . Weersomstandigheden hebben geen invloed op het bouwproces in onze fabriek waardoor we de hoge kwaliteit kunnen blijven garanderen.
  • De Snelwoning is standaard een nul-op- de-meterwoning. Met minder nemen we uiteraard geen genoegen.
  • De Snelwoning is voor 94% herbruikbaar. Na de levensperiode van bijvoorbeeld 40, 50 of 60 jaar kunnen we de woning weghalen en opnieuw gebruiken, eventueel inclusief fundering.
  • De Snelwoning is in prijs concurrerend met bestaande woningconcepten. In onze configurator kunt u eenvoudig de prijs per woning ontdekken.
  • De Snelwoning is ook echt snel te realiseren. Van opdracht tot een bewoonde woning. Binnen 20 weken van weiland tot woonwijk. Bij ons is het mogelijk!
  • De Snelwoning wordt gerealiseerd volgens onze bedrijfsfilosofie. Oftewel, desgewenst regelen we alles, we bouwen, realiseren en leveren op en indien gewenst verzorgen we de inrichting. Dit alles doen we met veel enthousiasme en zonder gezeur. Dat is bij ons de standaard!
  • De Snelwoning is te realiseren met vele financiële oplossingen. Koop, huur, lease of een variant daartussen in, bij ons is alles bespreekbaar.
  • De Snelwoning voldoet aan onze bouwnormen. Dat wil zeggen dat we heel flexibel zijn in oplossingen. In ruimtegebruik, snelheid en het tijdelijk huisvesten van bestaande bewoners. Zo werken we al 55 jaar en die norm introduceren we nu ook in de woningmarkt.

 

De Snelwoning is bijna te mooi om waar te zijn

De woning die we ontwikkeld hebben is het resultaat van 55 jaar ervaring in de bouwsector. Wilt u de kwaliteit van de woning ervaren? kom dan langs bij onze modelwoning. U kunt daar met eigen ogen de kwaliteit van onze woningen ervaren en kennis maken met ons productieproces. Het echte verschil tussen een Snelwoning en een traditionele woning zit in prijs, aanpak en herbruikbaarheid van de Snelwoning.

De Snelwoning is momenteel leverbaar in zes varianten. Het instapmodel heeft een beukmaat van 5.40 meter, een langskap, twee slaapkamers en een totaal woonoppervlakte van 77 m2 (GBO). De grootste variant heeft een beukmaat van 6 meter, een langskap, vier slaapkamers en een totaal woonoppervlakte van 115 m2 (GBO). Naast de variant met het zadeldak hebben we ook twee varianten met een plat dak.

De comfortabele grondgebonden Snelwoning is standaard een nul-op-de-meter-woning en is voorzien van een warmtepomp, koeling, een ingerichte keuken en badkamer. De productie, de bouw en het onderhoud zijn te standaardiseren en dat scheelt kostbare tijd in alle fasen van de levensduur van de woningen. In de ontwerpfase kan daarnaast gekozen worden uit een aantal verschillende soorten gevelstenen, -kleuren en duurzame gevelbekleding. Ook zijn er verschillende uitvoeringen van de plattegronden om de woningen goed aan te laten sluiten bij hun nieuwe stedenbouwkundige omgeving. Maar flexibel als we zijn, bepaalt u uiteindelijk hoe de Snelwoning eruit komt te zien. In overleg is alles mogelijk.

De woningen worden seriematig in onze fabriek in Montfoort gerealiseerd. Dit heeft enorme voordelen. Zo zijn we niet of nauwelijks afhankelijk van het weer. Daardoor kunnen we efficiënter en sneller bouwen. Omdat de woningen volgens een uniek bouwconcept gerealiseerd worden, zijn meerkosten uit den boze. Vooraf is duidelijk wat de kosten zijn. Deze bouwmethode laat zien dat de bouw en exploitatie van sociale huurwoningen in Nederland nog steeds toekomst heeft.

Circulaire woning

De Snelwoning wordt geproduceerd volgens de hoogste normen in duurzaamheid en energieverbruik (nul-op-de-meter!). Meer dan 94% van de materialen in de woning kan ongewijzigd worden hergebruikt. Ook kunnen de woningen worden gedemonteerd en elders weer opgebouwd, zelfs na afloop van de gegarandeerde levensduur van 40 jaar. Per dag kunnen er 5 complete Snelwoningen worden gemonteerd, die na 2 weken ‘sleutelklaar’ op locatie staan. Op alle fronten hoort de circulaire Snelwoning daarmee bij de koplopers in de conceptuele bouw.

Snelappartement

Na de Snelwoning – ons antwoord op de enorme vraag naar rendabele grondgebonden huurwoningen – is het voor ons een kleine stap naar het Snelappartement. We realiseerden al meer dan 1.000 (semi)permanente studentenappartementen. Deze oplossing voorziet in de behoefte van snel te bouwen en goedkope huisvesting voor alleenstaanden.

 

direct in contact

Vraag direct een rondleiding aan

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend een persoonlijke rondleiding aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.